Veelgestelde vragen

Foto
Wat betekenen de tekens in mijn sieraad? 
Dit zijn gehalte- en keurtekens. De Waarborgwet schrijft voor dat edelmetalen voorwerpen voorzien moeten worden van een keurmerk. Bij goud is dit vanaf 1 gram verplicht. Veel sieraden van PAPA ET MOI bevatten daarom een keurmerk. Zo weet je zeker dat je sieraad daadwerkelijk van 14 kt. goud is gemaakt. 
 
Mijn ring past niet. Mag ik 'm ruilen voor een andere maat? 
Vervelend dat het niet de juiste maat is! We willen je snel aan de juiste maat helpen. Wil je ons via de e-mail een bericht sturen? Doe dit wel binnen 14 dagen na ontvangst van het sieraad. De retourkosten en nieuwe verzendkosten belasten we door. 
 
Oops! Toch niet wat ik ervan verwacht had. Wat nu? 
Dat kan! Helaas :-( 
Dan vragen we je om binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst van het sieraad/de sieraden ons per e-mail te informeren dat je 'de koop wil ontbinden.' Wij sturen je vervolgens de benodigde informatie toe. 

 
Ik zoek een cadeau(tje) en/of baargoud, maar kan niet kiezen. Kunnen jullie helpen? 
Natuurlijk! Dat vinden we zelfs erg leuk. Wil je ons een e-mail of een WhatsAppje sturen met je vraag? Dan denken we graag met je mee. 
 
Kan ik de sieraden ook in het echt zien? 
Ja, dat kan! Bij Merk | Waardig Rotterdam (Kleiweg 107B) ligt een deel van de collectie. En vergeet ons Insta-pagina niet.