Foto

Vader en dochter maken samen sieraden


Mijn vader (goudsmid) wilde graag doorwerken, ook al is hij 67 jaar. Maar wat als het werk niet meer voor het oprapen ligt?

Het begon als een grapje, maar inmiddels is sieradenlabel PAPA ET MOI een feit. Met een ‘partner in crime’ - die ik mijn hele leven al ken en vertrouw - mijn eigen vader!

"Zo weet je tenminste zeker dat het sieraad dat je koopt een leven lang mee gaat." 

PAPA ET MOI bedenkt, ontwerpt en maakt unieke, elegante, handgemaakte, maar betaalbare gouden sieraden. Er wordt uitsluitend met 14 kt. goud gewerkt. Zo weet je tenminste zeker dat het sieraad dat je koopt of cadeau geeft een leven lang meegaat. Ieder sieraad wordt gekeurd en voorzien van een erkend keurmerk (Waarborgwet).
Alle ontwerpen proberen we zo goed mogelijk aan te laten sluiten op wat jij leuk vindt! Verwacht geen gigantische collecties, maar voldoende keuze en een steeds vernieuwend aanbod. Laat je verrassen! 

Ervaren goudsmid

PAPA ET MOI is opgericht door vader en dochter.
PAPA - Piet-Hein heeft ruim 40 jaar ervaring als goudsmid. Met een vader als juwelier werd hem het vak met de paplepel ingegeven. 
en MOI - Madelein is naast PAPA ET MOI al jarenlang werkzaam in de PR, marketing- en communicatie. Ze helpt jou vinden waar je naar op zoek bent; een handgemaakt, 14 karaat gouden sieraad. Met veel plezier! 
Photo